+60126907705
trader@tekniktrade.com
MK, Desa Putra, Selangor

Pengiklanan di Website TeknikTrade.com

Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat pengiklanan produk atau perkidmatan, boleh iklankan di website tekniktrade.com. Iklan boleh dalam bentuk banner atau write up article (penulisan penerangan berperanggan). Untuk iklan banner, anda boleh berikan image bersaiz 180px x 300px untuk kami publish di bahagian kanan blog page. Ini kerana, banyak trafik website datang dari bahagian blog page.

Untuk pengiklanan berbentuk penulisan, sila sediakan artikel lengkap dengan maklumat yang ingin diiklankan dan juga gambar-gambar yang berkenaan. Kami akan post artikel di bahagian blog page. Artikel iklan anda juga akan kami pinned supaya sentiasa berada di atas. Contoh pengiklanan berbentuk penulisan boleh KLIK SINI untuk rujukan.

Jika anda seorang Remiser atau MR boleh iklan tentang pembukaan akaun CDS di artikel yang bertajuk “Cara Daftar dan Buka Akaun CDS”. Selain itu, ada juga boleh iklankan secara penulisan artikel penuh tentang Langkah – Langkah atau Cara – Cara Buka Akaun CDS.

Jika berminat untuk membuat pengiklanan di website TeknikTrade.com, boleh hubungi kami untuk kadar bayaran pengiklanan dan terma serta syarat di whatsapp / telegram nombor telefon : 012-6907705 atau email kami di myfizwan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights