+60126907705
trader@tekniktrade.com
MK, Desa Putra, Selangor

Tentang Kami

Jemput Follow Facebook Page Kami

certified-financial-technician
Siapakah kami?

Selamat Datang ke Laman Web Teknik Trade : Ichivergence Hunter

Kami merupakan trader sepenuh masa. Certified Technical Analyst, MSTA (UK), CFTE (US). Dari semasa ke semasa kami cuba menghasilkan sebuah persekitaran berdagang (trading environment) yang mudah difahami, sistematik dan menguntungkan samada dalam berdagang saham, fcpo, kripto, oil dan sebagainya.

Didalam website ini kami kongsikan pelbagai pilihan teknik-teknik trade dan analisis chart juga teknik-teknik penggunaan indicator chart. Anda boleh pilih teknik dan gabungan indicator yang manakah yang betul-betul sesuai dengan cara trade anda. Kemudian asas skill dan fahami teknik + indicator sepenuhnya. Pasti akan lebih mudah untuk menganalisis dan melihat potensi pergerakan harga pada chart. Teknik dan indicator yang kami kongsikan sesuai untuk semua jenis platform samada saham, fcpo, minyak, emas, kripto dan sebagainya. Semoga bermanfaat.

Kami juga ada menganjurkan beberapa kelas pemantapan ilmu teknik trade dengan yuran pembelajaran yang murah dan mampu milik. Sesuai untuk beginner hingga advanced. Terdapat pembelajan online secara live webinar menggunakan platform Zoom Live Webinar, access pembelajaran dengan video (boleh ulang-ulang tonton sampai faham) dan juga kelas fizikal secara bersemuka. Biasanya kelas fizikal akan berlangsung di Bangi / Putrajaya. Klik butang “learn more” di bawah ini untuk maklumat lanjut tentang kelas pemantapan ilmu teknik trade yang kami anjurkan.

Video Pemantapan Teknik Trade

Kami menghasilkan video-video teknik trade dan pemantapan ilmu dengan pelbagai pilihan topik. KLIK SINI untuk senarai video-video yang available. Anda perlu subsribe untuk menonton video-video yang ada. Jadi, boleh pilih video mana yang minat nak belajar dan kemudian ikuti langkah-langkah untuk subscribe video. Selepas itu, kami akan add access video dan anda akan terima email dari Youtube. Jadi, boleh tonton video dimana-mana asalkan ada internet.

Semoga perkongsian teknik-teknik dan ilmu trade didalam video pembelajaran dan pemantapan ilmu ini dapat memberikan manfaat serta panduan kepada rakan-rakan trader sekalian. Semoga kita semua mampu untuk menjana pendapatan didalam dunia trading. Yang penting kena rajin belajar, rajin berlatih dan kena sentiasa menambah ilmu.

Misi Kami

Membangunkan sebuah laman web yang berinformasi dan sentiasa update dengan news, stock picks oleh broker dan penulisan artikel pembelajaran.

Sentiasa membuat back test untuk SETUP terbaik. Trade dengan lebih tenang. Trade dekat dengan support. Low risk high reward.

Menganjurkan lebih banyak kelas pembelajaran teknik trade secara percuma dan dengan yuran yang murah.

Sentiasa berkongsi perkongsian ilmiah seperti teknik trade, teknik penggunaan indicator, teknik kajian dan analisis chart dan sebagainya.

Sertai Kelas Saham Setup Ketenangan Untuk Group Support Tanpa Expired Date.

Belajar, berbincang, live trade, revision dan mantapkan ilmu dari semasa ke semasa.
Verified by MonsterInsights